Preşedintele PNL Olt, candidat la postul de senator, are test pozitiv pentru SARS-CoV-2

Preşedintele PNL Olt, candidat la postul de senator, are test pozitiv pentru SARS-CoV-2

Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt şi primul pe lista de candidaţi pentru Senat, a anunţat că are test pozitiv pentru SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Politicianul a postat cu mai puţin de o oră în urmă un mesaj pe contul său de Facebook prin care anunţă că este pozitiv şi că s-a izolat acasă. 

„Nimic nu te pregăteşte pentru momentul în care primeşti diagnosticul: POZITIV LA COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferinţă fizică, dublată poate de o frică de necunoscut.

Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut şi eu în plasa întinsă cu atâta înverşunare de infecţia pandemică şi m-am alăturat tuturor celor care au dat şi dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort şi fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toţi fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca şi până acum.

Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente şi ne vom reîntâlni la fel de energici şi hotărâţi!
Aveţi grijă de voi!!“, este mesajul postat pe Facebook. 

Mai mulţi membri ai organizaţiei PNL Olt au trecut, la rândul lor, prin boală, la acest moment chiar un consilier judeţean PNL fiind internat într-un spital din Olt, cu o formă destul de gravă a bolii.
 
Vă recomandăm şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările