Mihai Fifor spune că Alexandru Cumpănaşu a primit protecţie din partea MAI după ce a cerut acest lucru, îndeplinind condiţiile legii

Mihai Fifor spune că Alexandru Cumpănaşu a primit protecţie din partea MAI după ce a cerut acest lucru, îndeplinind condiţiile legii

FOTO gov.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune că Alexandru Cumpănaşu a primit protecţie din partea MAI, după ce a solicitat acest lucru, iar în urma verificărilor specialiştii au constatat că îndeplineşte condiţiile legale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fifor a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că orice persoană din România poate primi protecţia statului dacă face dovada că are viaţa pusă în pericol.
 
"Orice persoană din România care face dovada că este ameninţată, că are viaţa pusă în pericol poate primi protecţia statului, în speţă a Ministerului de Interne sau a altor instituţii. Lucrul acesta s-a întâmplat cu domnul Alexandru Cumpănaşu, s-a făcut verificare, este pe lege, primeşte această protecţie”, a afirmat Fifor. 
 
Întrebat care sunt dovezile pe care Alexandru Cumpănaşu le-a adus pentru a proba aceste afirmaţii, Mihai Fifor a răspuns: "Sunt chestiuni care au fost analizate în cadrul Ministerului de Interne, sunt lucruri probate, pe lege, nu capătă nimeni protecţie dacă nu îndeplineşte condiţiile legale, vă asigur".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: