13 cazuri de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Olt. Doi salariaţi sunt trataţi în spital

13 cazuri de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Olt. Doi salariaţi sunt trataţi în spital

La Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Olt, 13 angajaţi au fost confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2, fiind izolaţi fie la domiciliu, cei mai mulţi, fie la spital, doi dintre aceştia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi de infecţia cu noul coronavirus sunt afectaţi, la acest moment, aproximativ un sfert dintre angajaţi, activitatea instituţiei continuă fără restricţii. „13 angajaţi avem afectaţi, din 50, dar încercăm să facem faţă, facem şi plăţi, e o perioadă intensă. Şi activitatea cu publicul continuă, aşa cum putem. Ne rugăm să fie bine şi colegii noştri şi medicii bolnavi (n.r. - doi medici de familie care au cabinetele în localitatea Potcoava au fost în această perioadă confirmaţi cu noul coronavirus, din păcate unul decedând în această dimineaţă iar celălalt fiind internat în spital, reprezentanţii CJAS acceptând deschiderea la Potcoava a unui punct de lucru al cabinetului medicului de familie din Icoana), să depăşească momentul, pentru că avem şi noi în spital doi colegi“, a confirmat directorul CJAS Olt, Sorina Oancea.

La această dată aproape că nu mai există instituţie publică fără cazuri confirmate de COVID-19, tot astăzi Tribunalul Olt anunţând că se confruntă cu şapte cazuri confirmate, însă cele mai afectate sunt unităţile medicale. 

Numărul cazurilor confirmate în judeţ, de la debutul pandemiei, se apropie de 6.000. Majoritatea cazurilor active sunt tratate la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie, iar din cei peste 170 pacienţi spitalizaţi, marţi, 18 noiembrie, 18 se aflau la ATI.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările