Vreme instabilă săptămâna viitoare, la Sibiu. Temperaturile scad uşor de la jumătatea săptămânii

Vreme instabilă săptămâna viitoare, la Sibiu. Temperaturile scad uşor de la jumătatea săptămânii

Meteorologii spun că vom avea parte de o săptămână cu vreme instabilă, iar valorile din termometre vor scădea de la jumătatea săptămânii cu aproximativ 5 grade faţă de cele înregistrate acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna viitoare e bine să nu plecaţi de acasă fără umbrele, pentru că meteorologii spun că vom avea parte de o perioadă cu vreme instabilă. 

Dacă sâmbătă la Sibiu au fost 32 de grade, luni vom avea în jur de 29 iar de miercuri încolo temperaturile scad cu aproximativ 5 grade faţă de cele înregistrate până acum. Astfel, temperaturile maxime, la Sibiu, se vor situa în jurul valorii de 25, maxim 26 de grade. 

De asemenea, nu vom fi feriţi de ploi şi vijelii, dar nici de intensificări ale vântului, în special pe Valea Oltului. 

Potrivit meteorologilor, vremea instabilă se va menţine până la sfârşitul săptămânii. 

Cei care vor să fugă de căldura din oraş pot urca la munte, unde temperaturile sunt simţitor mai scăzute. Duminică, la Bâlea Lac se înregistrau 15 grade iar la Păltiniş, 21,5 grade. 

Vă mai recomandăm: 

CNN Travel: Sibiu, oraşul transilvănean ce-şi merită renumele de „Praga fără turişti”

GALERIE FOTO Oferte trăsnite la o pensiune din judeţul Sibiu – prinzi cocoşul, mănânci supa gratis, îţi plăteşti circumferinţa burţii sau mărimea pantofului

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările