GALERIE FOTO Unde „intrăm la apă” în această vară, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
stranduri sibiu10

Singurul ştrand din Sibiu, lacurile şi ştrandul de la Ocna Sibiului dar şi cel din staţiunea Bazna îi aşteaptă în această vară pe sibienii care vor să se bronzeze şi să se răcorească aproape de casă.

Deschis de aproximativ o săptămână, ştrandul Aqua Fun, singurul din municipiul Sibiu, îşi aşteaptă clienţii în fiecare zi a săptămânii, între orele 9:00 şi 19:00.

Ştrandul are patru bazine, unul olimpic, unul pentru copii, un jacuzzi şi un pool-bar. De asemenea, cei care vin aici pot lua masa pe cele două terase din incinta complexului şi se pot relaxa în zona de entertaining. Pe tot parcursul sezonului, la ştrand vor fi organizate diferite evenimente, jocuri şi concursuri cu premii.

Până pe 31 mai, sunt preţuri promoţionale, respectiv 10 lei intrarea pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. După această dată, adulţii vor plăti 20 de lei pe bilet iar copiii, 10 lei. În preţul biletului intră şi şezlongul, în limita locurilor disponibile, ştrandul având peste 1.000 de şezlonguri.

După ora 16:00, tariful este unul unic, 10 lei biletul atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

Relaxare pe „Litoralul Ardealului” şi la Bazna

Loc tradiţional de relaxare al sibienilor, staţiunea Ocna Sibiului, aflată la aproximativ 20 de kilometri de municipiul reşedinţă de judeţ, îi aşteaptă şi în acest an pe cei care vor să se bronzeze aproape de casă, dar şi pe turiştii din toată ţara.

Cei care ajung la Ocna pot alege lacurile naturale, ştrandul sau complexul balnear din localitate.

La lacurile naturale, renumite pentru proprietăţile lor terapeutice, pentru actualul sezon turistic, zona a fost întreţinută şi amenajată. La fel ca şi în anii trecuţi, turiştii au la dispoziţie duşuri calde dar şi aparate pentru fitness în aer liber. Preţurile au rămas aceleaşi ca şi anul trecut, respectiv 12 lei pe zi pentru adulţi şi 8 lei pe zi pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Pe lângă lacuri, aici sunt şi bazine pentru copii, dar şi terase unde se poate lua masa.

O altă opţiune este ştrandul din localitate, unde intrarea este 15 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copiii sub 10 ani.  

De asemenea, vă puteţi relaxa la piscinele complexului balnear din localitate, complex dotat şi cu bar şi restaurant.  Piscina interioară are apă dulce iar cea exterioară apă la salinitatea mării. Pentru intrarea la piscină tariful este de 30 de lei iar abonamentul cu 10 intrări, pentru o persoană, costă 145 de lei.

Tot în judeţul Sibiu, la aproximativ 70 de kilometri de municipiul reşedinţă de judeţ, sibienii se pot relaxa la Bazna, staţiune renumită pentru proprietăţile terapeutice ale apelor minerale de aici. Complexul are o piscină o piscină exterioară cu apă dulce şi una cu apă sărată precum şi o piscină exterioară cu apă dulce pentru copii precum şi un bazin interior cu apă minerală sărată.

La piscină, preţul pentru adulţi este de 25 de lei de luni până vineri respectiv 50 de lei sâmbăta şi duminică, iar pentru copii biletul costă 15 lei de luni până vineri respectiv 25 de lei sâmbăta şi duminică. Complexul este dotat de asemenea cu restaurant şi terasă unde se poate servi masa.

 

SibiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite