REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013. Bacalaureat greu pentru unii candidaţi, la Sibiu „Nu am făcut subiectul 3 că erau polinoamele alea, integralele alea, ce erau”

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013. Bacalaureat greu pentru unii candidaţi, la 
Sibiu „Nu am făcut subiectul 3 că erau polinoamele alea, integralele 
alea, ce erau”

Absolvenţii clasei a XII-a susţin miercuri, 3 iulie, proba scrisă la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul.ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva şi dezbate împreună cu profesori şi candidaţi la examenul de maturitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Examenul de Bacalaureat 2013 continuă miercuri, 3 iulie, cu proba scrisă la Istorie si cu cea scrisa la Matematica, la care sunt aşteptaţi să participe 594  respectiv 2.169 de elevi din judeţul Sibiu înscrişi pe listele de Bac 2013.

Unul câte unul, absolvenţii care au dat examen la matematică ies pe uşa Colegiului Tehnic Energetic Sibiu, unul din cele 8 centre de examinare.

Sebastiana Şerban iese toată numai un zâmbet din examen. Matematica, pentru care ia meditaţii încă de anuzl trecut, a ieşit aşa cum trebuie, spune râzând.

„Pentru mine a fost uşor, am dat matematică M tehnologicul, a fost super ok, m-am pregătit, a fost mai uşor decât simularea, părerea mea. Am făcut meditaţii din clasa a XI-a şi în vacanţa de vară a trebuit să fac toate subiectele din 2009 ca să reuşesc să ţin pasul”, a spus Sebastiana.

Mai departe, ar vrea să dea la SRI, a auzit că s-a deschis secţie în Sibiu şi că ar fi sunt 6 locuri pentru fete dar nu ştie încă exact, „se dă şi acolo admitere, alte teste, alte învăţături”.

Şi Izabela Sârbu a ieşit zâmbitoare din examen, şi se aşteaptă la o notă foarte mare, poate chiar la un 10.  

„A fost ok, mă aşteptam la mult mai greu, mă aştept la notă mare, 9 sau 10”, spune Izabela, care  a făcut meditaţii pentru proba la matematică şi vrea să meargă mai mai departe la Inginerie economică.

„Polinoamele alea, integralele alea, ce erau”

Răzvan Trifan a ieşit şi el extrem de zâmbitor din examen. După zâmbet, ai fi zis că totul a mers strună. Nu a fost chiar aşa, însă are puterea să glumească.

„A fost foarte uşor, mă aşteptam să intre subiect greu, dar s-a dat uşor, a intrat variantă de la olimpici. Nu am făcut subiectul 3, că erau polinoamele alea şi nu am ştiut să le fac”, spune Răzvan.

Corectat de un coleg, care îi spune „subiectul 2, nu 3, integrale, nu polinoame”, Răzvan nu-şi pierde zâmbetul, „integralele alea, ce erau”. Nu-şi pierde nici optimismul şi spune că se aşteaptă la un 6,50-7, iar după BAC, hotărât, nu vrea să meargă mai departe nicăieri.

Examenul de Bacalaureat 2013 continuă miercuri, 3 iulie, cu proba scrisă la Istorie si cu cea scrisa la Matematica, la care sunt aşteptaţi să participe 594  respectiv 2.169 de elevi din judeţul Sibiu înscrişi pe listele de Bac 2013.
 

Vă mai recomadăm:

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 O elevă a venit la examenul de Bacalaureat la Limba Română, proba scrisă, din Sibiu, la ora 11, crezând că proba începe la 12. Subiectele - "bune"

 

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Viitorii liceeni, între lacrimi de bucurie şi subiectele “prea simple”, la care s-a greşit GALERIE FOTO

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările