Sibiu: Ştirile pe scurt - extraordinar recital de jazz

Sibiu: Ştirile pe scurt - extraordinar recital de jazz

Recital de jazz cu Alex Man şi Ana Maria Gâlea.

Recital de jazz în Atrium Cafe cu Pedro Negrescu şi invitaţii, mâine se ia curentul, preoţi din Sibiu ţin conferinţe la Londra şi se anunţă o primăvară bună la Teatrul de Balet.

Ştiri pe aceeaşi temă

ASTĂZI: Recital de jazz în Atrium
Pedro Negrescu şi invitaţii săi, Alex Man şi Ana Maria Galea, vor susţine în această seară în Atrium Classic Cafe un recital extraordinar de jazz de la ora 21. Pedro este un reprezentant însemnat al jazz-ului românesc la concertele şi festivalurile din Polonia, Ungaria, Austria, Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Italia şi Spania. Binecunoscut publicului românesc de jazz ca un valoros basist, este un artist complex, profesor, instrumentist, regizor muzical şi dirijor de muzică clasică.

MÂINE: Fără curent
Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă mâine pentru efectuarea unor lucrări programate, între orele 8 şi 11 în Agnita la Staţia de Asfaltare; între orele 9.30 şi 16.30 în Sibiu, pe străzile Călţun, Bucegi, Negoiu, Victor Hugo; între orele 8 şi 9 în Şelimbăr, pe străzile 1 Decembrie, Gării, Trifoiului, Mihai Viteazu, Bisericii Vechi, Râului; între orele 8 şi 9 în localitatea Bungard; între orele 11.30 şi 15 în Coveş, la Ferma Coveş.

CONFERINŢĂ: Preoţi sibieni la Londra
Părintele Constantin Necula, profesor conferenţiar universitar doctor la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, va susţine la Londra în săptămâna care vine conferinţa cu tema „Tinerii şi ispitele lumii contemporane“. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 februarie, de la ora 19.30 la ora 21.00, în St. Dunstan in the West, şi va fi precedat cu o zi înainte de Sfânta Liturghie Arhiereasca la Biserica Buneivestiri din Oxford, oficiată de Înaltpreasfintitul părinte Mitropolit Iosif.

BALET: Primăvară de excepţie
Teatrul de Balet Sibiu îi invită pe sibieni şi în această primăvară să urmărească spectacolele şi evenimentele sale. În luna martie iubitorii dansului sunt aşteptaţi să ia parte la o „Gală de Balet” la Sala Thalia unde vor putea urmări fragmente din opere celebre, precum Corsarul, Don Quijote, Frumoasa din pădurea adormită, Diana şi Achteon. Iar în luna aprilie, Teatrul de Balet Sibiu este invitat să participe la „Gală de balet” de la Opera Naţională Bucureşti.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările