Tânără de 17 ani, spânzurată într-o hală a unei foste fabrici. „Era una dintre elevele cu rezultate extraordinare“

Tânără de 17 ani, spânzurată într-o hală a unei foste fabrici. „Era una dintre elevele cu rezultate
extraordinare“

FOTO Ana Florei/Facebook

Ana Emanuela Florei, o tânără de 17 ani, elevă a Liceului Bănăţean din Oţelu Roşu, dispărută în 22 noiembrie, de acasă a fost găsită spânzurată. Un localnic a anunţat poliţiştii că într-o clădire dezafectată se află o femeie spânzurată.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sâmbătă, în jurul orei 18.40, am fost sesizaţi despre faptul că o persoană de sex feminin a fost găsită spânzurată în zona unor ruine ale unor societăţi comerciale de pe raza localităţii Oţelu Roşu. La examinarea exterioară a cadavrului nu s-au observat urme vizibile de violenţă. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Continuăm cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Dirigintele fetei Adrian Dragomir a declarat, pentru Adevărul, că fata era una dintre elevele cu rezultate extraordinare la învăţătură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările