FOTO VIDEO Răzvan Şelariu nu poate uita că a plecat din Reşiţa

Răzvan Şelariu nu poate uita că a plecat din Reşiţa

Gest de mare nobleţe al medaliatului cu bronz de la JO de la Atena care, revenit acasă într-o scurtă vacanţă, a ţinut să le facă o bucurie şi copiilor de la Centrul de Zi „Sf. Maria“ din Reşiţa

Ştiri pe aceeaşi temă

Revenit acasă de la cele peste 45 de grade din Qatar, Răzvan Şelariu a decis ca în această vizită de aproape două săptămâni din România să-şi creştineze şi băieţelul, pe micuţul Rareş care a împlinit deja 5 luni şi, conform tradiţiei, trebuia creştinat. Deşi botezul a avut loc la Piteşti, cei patru a trecut mai întâi pe la Reşiţa, oraşul natal al lui Răzvan. Medaliatul olimpic a considerat că, dacă tot are parte de un eveniment deosebit pentru micuţul său băieţel, să aducă şi el ceva bucurie altor copii. Aşa că a luat legătura cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin care l-a îndrumat spre copiii de la Centrul de Zi Sfânta Maria din Reşiţa. „Este un gest deosebit pentru copii, mă bucur că Răzvan n-a uitat de unde a plecat şi că a reuşit să facă această bucurie care este enormă pentru copiii din centrul nostru“ a spus Maria Cherteş, directoarea Centrului. La rândul său Virgil Popa, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a ţinut să-i mulţumească lui Răzvan pentru gest şi şi-a exprimat convingerea că nu va rămâne un gest singular.
Răzvan Şelariu revine cu mult drag acasă, la Reşiţa de câte ori are ocazia. Fostul gimnast, antrenează de patru ani de zile echipa feminină a Qatar-ului. Acesta îşi doreşte enorm de mult ca fetele de acolo să ajungă într-o zi să concureze la cel mai înalt nivel, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, Răzvan împreună cu soţia sa au grijă ca fetele să aibă parte de cel mai bun antrenament.
Răzvan Şelariu a făcut parte din cea mai valoroasă echipă a gimnaştilor români, generaţie ce va rămâne în istoria gimnasticii româneşti. Vorbim de cea mai valoroasă echipă, pentru că până în anul 2004, când sportivii români au cucerit medalia de bronz cu echipa la Jocurile Olimpice din Atena, acest lucru nu s-a mai întâmplat şi probabil va fi un rezultat foarte greu de egalat mulţi ani de acum înainte. Din echipa care a făcut istorie pentru gimnastica românească au făcut parte, Răzvan Şelariu, Daniel Popescu, Dan Potra, Marian Drăgulescu, Marius Urzică şi Ioan Suciu.
 
 
Imagini din aceeasi galerie
  • Rareș, băiețelul lui Răzvan, are 5 luni
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările