FOTO VIDEO Dragana Mirkovic concert spectacol la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dragana mirkovic concert

„Pe scenă vă voi pune inima mea pe tavă“ promitea Dragana Mirkovic reşiţenilor care au venit cu sute de pancarte ce afişau mesaje de admiraţie la adresa celei mai cunoscute voci a Serbiei

Spectacol de înaltă clasă pe scena Zilelor Reşiţei, odată cu urcarea Draganei. Vocea de aur a Serbiei a avut aproape 50.000 de spectatori, sute dintre ei veniţi cu bannere sau cartoane cu mesaje de genul „Reşiţa love DM“, „I Love Dragana“ sau „Reşiţa love Dragana“. Intepreta le-a răspuns pe măsură, cântând aproape fără oprire, mai bine de două ore. 

Spectatorii au fost extrem de civilizaţi şi cu bun simţ, numărul mare de agenţi de pază rămânând doar cu rolul de prevenţie, manifestarea fiind una civilizată şi liniştită. Pe scenă a urcat, spre finalul recitalului şi primarul Mihai Stepanescu, care i-a înmânat Draganei un uriaş buchet de trandafiri roşii. Spectacolul a fost unul grandios, Dragana reuşind să dovedească faptul că este o vedetă internaţională, reuşind să facă mereu show pe scena din Renk. Provocarea vine pentru primarul Reşiţei care a ridicat foarte mult standardul acestor manifestări, nume mari precum Stela Enache, Antonia şi Dragana şi care va trebui ca şi pe viitor să organizeze Zilele Reşiţei, cel puţin la aceleaşi standarde.

Recitalul Draganei a fost posibil datorită unei finanţări europene în cadrul unui proiect de cooperare transfrontalieră între municipiile Reşiţa, Lugoj şi comuna Veliko Gradişte din Serbia. De asemenea, prin această finanţare Primăria Reşiţa a achiziţonat şi o scenă extrem de performantă şi modernă, în valoare de 50.000 de lei. Uniunea Sârbilor din Reşiţa a fost partenerul municipalităţii în realizarea acestei manifestări, iar postul de televiziune DM Sat, deţinut de către Dragana Mirkovic a realizat un reportaj de excepţie pe care urmează să-l difuzeze zilele acestea.

CITEŞTE ŞI:

LIVE Stela Enache şi Antonia vor urca pe scenă la Zilele Reşiţei din zona Renk

LIVE Zilele Reşiţei au debutat azi în zona Renk

FOTO VIDEO Dragana Mircovic premiată la Reşiţa

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite