Vâlcean arestat după ce şi-a bătut iubita. Femeia a intrat în comă şi a murit pe patul de spital

Vâlcean arestat după ce şi-a bătut iubita. Femeia a intrat în comă şi a murit pe patul de spital

Femeia a murit intr-un spital din Bucuresti. Foto arhiva Adevarul

Un bărbat din comuna Stoileşti este acuzat de procurori că a provocat moartea iubitei sale. În urma loviturilor primite de la vâlcean, femeia a intrat în comă profundă şi a murit zilele trecute în spital.

Potrivit procurorilor, victima a fost bătută de vâlcean câteva zile la rând. În data de 28 octombrie, din cauza multiplelor traumatisme suferite, femeia a ajuns în comă la Spitalul de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. Victima a fost transferată la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare Bucureşti, unde a decedat săptămâna trecută. 
„În perioada 26.10.2014 – 28.10.2014, pe fondul unei relaţii conflictuale preexistente, inculpatul Tudor Mihăiţă a agresat-o pe concubina sa, respectiv pe victima C.D.A., la locuinţa unde cei doi convieţuiau în fapt, aplicându-i acesteia mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi a corpului. În urma loviturilor, victimei i-a fost produs un hematom subdural, consecinţa unui traumatism cranio – facial acut, care, în final, a condus la decesul acesteia, survenit la data de 13.11.2014”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. 

Bătăuşul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de loviri şi vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru al familiei. Acesta îşi va petrece următoarele 30 de zile în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea. Dacă va fi găsit vinovat de moartea iubitei sale, vâlceanul riscă ani grei de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: