Un tânăr cu retard, dat dispărut după ce a plecat în pădure, cu o căciulă pe cap şi în papuci din plastic

Un tânăr cu retard, dat dispărut după ce a plecat în pădure, cu o căciulă pe cap şi în papuci din plastic

Veronel Moraru din Oteşani - tânărul de 25 de ani dispărut de la domiciliu Foto Adevărul

Poliţia Vâlcea a oferit semnalmentele unui tânăr despre care nu se mai ştie nimic de mai bine de aproximativ 20 de ore, din comuna Oteşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe - Veronel Moraru, din satul Cuceşti, comuna Oteşani, a fost văzut ultima dată duminică, 16 august. 
 
Tânărul de 25 de ani, dar cu o formă de retard accentuat, din cauza căreia are comportamentul unui copil de grădiniţă, a fost văzut îndreptându-se spre o pădure care leagă localitatea de baştină de comuna vecină, Frânceşti, în jurul orei 17:00, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre el. 
 
Căutările au fost demarate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Poliţiei Horezu şi colegi de la Secţia 7 Poliţie Rurală Măldăreşti.
 
Potrivit informaţilor furnizate de reprezentanţii Poliţiei, persoana dispărută are o înălţime de 1,65 m – 1,70 m, greutate 60 kg, ochi căprui, păr şaten.
 
Când a plecat de la domiciliu purta o bluză de culoare albastră, cu inscripţie pe piept, pantaloni de trening negri, o căciulă pe cap, în ciuda căldurii şi papuci din plastic tot negri.
 
Băiatul provine dintr-o familie cu cinci copii, el fiind cel mai mic dintre fraţi. Locuieşte cu tatăl său, după ce mama i-a murit în urmă cu doi ani, în urma unui accident vascular cerebral. Tânărul „cu minte de copil” a suferit foarte mult, iar potrivit familiei, nici până acum nu a putut să treacă peste pierderea suferită.
 
„Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să contacteze de urgenţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea!”, se precizează într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările