Un bătrân necunoscut şi-a găsit sfârşitul traversând neregulamentar ca să ajungă la un magazin de bricolaje

Un bătrân necunoscut şi-a găsit sfârşitul traversând neregulamentar ca să ajungă la un magazin de bricolaje

Accident mortal în zona Dedeman, la ieşire din Râmnicu Vâlcea, Foto: Google Map

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut vineri, 7 decembrie, la ieşire din Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani, într-o zonă mai puţin locuită, destinată în principal comerţului şi industriei, unde există prea puţine treceri de pietoni. Un bărbat de 70 de ani, care a traversat strada, care are câte două benzi pe sens, pentru a ajunge la un magazin de bricolaje din zonă, a fost izbit în plin de o maşină. A murit puţin mai târziu la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a produs pe Calea lui Traian, la ieşirea spre drumul naţional - DN 64, care duce la Craiova.

Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost rănit grav, după ce s-a angajat într-o traversare neregulamentară. A fost acroşat de o maşină care se îndrepta spre Drăgăşani. 
 
Şoferul avea să declare ulterior că a fost uimit de apariţia bărbatului pe şosea într-o zonă în care nu prea există treceri de pietoni şi prin urmare se circulă în consecinţă. 
 
Echipajul de pe ambulanţa sosită la faţa locului a luat decizia de a transporta victima la spital. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat şi a decedat la spital. 
 
Cum victima nu avea acte asupra sa, nu se cunoaşte, deocamdată, identitatea bărbatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: