Pacient dus cu targa, pe jos, după ce ambulanţa a rămas blocată pe o străduţă din cauza maşinilor parcate aiurea

Pacient dus cu targa, pe jos, după ce ambulanţa a rămas blocată pe o străduţă din cauza maşinilor parcate aiurea

Ambulanţă blocată pe o stradă din vecinătatea Pieţei din municipiul Drăgăşani din cauza maşinilor parcate neregulamentar Foto Via Marian Roşca 3

Incidentul a fost semnalat luni, 13 iunie, de către localnicii din Drăgăşani - Vâlcea indignaţi să vadă cum un pacient este transportat cu targa printre maşini până la ambulanţa care nu a mai putut să înainteze din cauza acestora.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Corupţia ucide, dar şi nesimţirea poate face la fel”, a menţionat într-o postare pe această temă un consilier local din Drăgăşani care a dorit astfel să atragă atenţia asupra faptului că pacientului i s-a pus astfel viaţa în pericol, atât de către cetăţenii inconştienţi cât şi de către autorităţile care nu iau măsuri în astfel de cazuri. 
 
Potrivit acestuia, ambulanţa a rămas blocată din cauza maşinilor parcate neregulamentar. A alăturat postării de pe reţelele de socializare imagini surprinse de localnici. Incidentul s-a produs pe o stradă din spatele pieţei centrale din oraş, iar situaţia se pare că nu este una singulară.
 
„S-a discutat de multe ori despre modul în care unele persoane consideră să parcheze autoturismele în mod greşit, obstrucţionând accesul pietonilor şi al altor autoturisme. De data aceasta o viaţă poate fi curmată, din cauza neglijenţei si a nesimţirii. Ambulanţa nu a putut intra la un pacient cu probleme, în zona pieţei agro-alimentare din Drăgăşani. Este şi datoria autorităţilor locale, Poliţie (Locală) şi Primărie, să se asigure că oamenii au unde parca şi că nu se parchează neregulamentar, blocându-se căile de acces”, a menţionat Marian Roşca pe pagina sa de socializare
 
Acesta a mai amintit că a existat un proiect de Hotărâre de Consiliu Local prin care se propunea decongestionarea zonei centrale din Drăgăşani, prin construirea unei parcări supraetajate în zona Batca, de lângă piaţă, dar iniţiativa a fost ignorată de conducerea administraţiei publice locale. 
 
Localnicii susţin că au semnalat situaţia în mai multe rânduri atât Poliţiei Locale, cât şi celei municipale, fără însă să se ia măsuri în acest sens. 
 
Vă mai recomandăm şi: 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările