Lovită de „Săgeata albastră”, o femeie a supravieţuit după ce s-a târât pe o stradă învecinată: „S-a aruncat în faţa trenului”

Lovită de „Săgeata albastră”, o femeie a supravieţuit după ce s-a târât pe o stradă învecinată: „S-a aruncat în faţa trenului”

Femeie lovită în Râmnicu Vâlcea de un tren Regio care circula pe relaţia Craiova - Sibiu Foto Adevărul

Duminică dimineaţa, 7 februarie, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea a fost găsită o femeie rănită. Iniţial s-a crezut că a fost victima unui accident rutier.

Incidentul a avut loc la kilometrul feroviar 290 + 950 m, în zona sudică a oraşului. 
 
Femeia de 60 de ani a fost găsită în stare gravă, dar nu pe calea ferată, ci pe breteaua paralelă cu calea ferată, cunoscută sub numele de Intrarea Sudului. Aici s-a târât după accidentul feroviar. De aceea, s-a crezut că este victima unui accident rutier. 
 
Ulterior, s-a aflat că a fost lovită de tren. Potrivit martorilor oculari, aceasta a încercat de fapt să se sinucidă, aruncându-se în faţa unui tren Regio, care circula pe relaţia Craiova - Sibiu. „S-a aruncat în faţa trenului”, au spus martorii, iar din declaraţia mecanicului de tren reiese că femeia a alergat înspre tren şi s-a aruncat în partea laterală dreapta a acestuia.
 
Accidentul s-a produs în jurul orei 10:20. Spusele martorilor au fost confirmate de urmele de sânge găsite pe calea ferată, dar şi de verificările în urma cărora s-a aflat că femeia a ameninţat în mai multe rânduri că-şi va pune capăt zilelor, motiv pentru care se pare că se şi afla sub tratament medicamentos. 
 
La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea care a transportat victima la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea. „A suferit leziuni în zona piciorului stâng. Starea ei este stabilă”, ne-a confirmat reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea.
 
În comunicat de presă al IPJ se specifică: „O femeie, de 60 de ani, a fost rănită grav în urma unui accident feroviar ce a avut loc în jurul orei 10:20, in municipiul Râmnicu Vâlcea. Femeia se afla la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea, sub aspectul comiterii infracţiunii de  "vătămare corporală din culpă", faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 din Codul Penal. Femeia a fost găsită de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pe strada Intrarea Sudului, aceştia crezând iniţial că a fost victima unui accident rutier”.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările