Femeie siluită de un violator eliberat condiţionat, în timp ce soţul dormea: „De trei ori mi-a spus că mă taie cu cuţitul“

Femeie siluită de un violator eliberat condiţionat, în timp ce soţul dormea: „De trei ori mi-a spus că mă taie cu cuţitul“

Victima unui viol, de 76 de ani, ameninţată cu un cuţit, ca să nu-şi trezească soţul care dormea în camera alăturată, în Băbeni - Vâlcea; Foto captură video

Un recidivist eliberat condiţionat a agresat două femei în Săptămâna Luminată. Pe una a bătut-o, a siluit-o şi a ameninţat-o cu un cuţit, ca să nu facă gălăgie, fiindcă în cameră alăturată dormea soţul acesteia. Cealaltă victimă a opus rezistenţă în urma atacului şi a reuşit să scape de agresor.

 
În noaptea de 01/02 mai a.c., poliţiştii din Băbeni - Vâlcea au fost sesizaţi că o localnică în vârstă de 76 ani a fost violată de un necunoscut. Agresorul a pătruns în casă, după lăsarea întunericului şi a forţat-o pe bătrână să întreţină relaţii sexuale. A bătut-o, i-a pus un căluş în gură, a ameninţat-o cu un cuţit şi a siluit-o.
 
În timpul cercetărilor la faţa locului poliţiştii au mai aflat că încă o femeie, dintr-o localitate învecinată, a trecut printr-o traumă asemănătoare. Era vorba despre o femeie de 51 de ani, din Mihăeşti, care a fost victima unei tentative de viol. Agresorul descris de aceasta avea aceleaşi semnalmente precum cele descrise de prima victimă. În acest caz, bărbatul a întâmpinat mai multă rezistenţă, victima fiind mai tânără decât în cazul anterior şi reuşind să fugă de la locul atacului. 
 
În baza informatiilor obţinute, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe violator - un bărbat de 39 de ani din localitatea vâlceană Olanu. Ion Stoian este un recidivist eliberat condiţionat după mai bine de şapte ani petrecuţi în spatele gratiilor, tot pentru viol.
 
„De trei ori mi-a spus că mă taie cu cuţitul”

Una dintre victime, bătrâna de 76 de ani, din Băbeni, a povestit unui reporter al televiziunii locale „TV Vâlcea 1”: „Până la urma - urmii i-am spus: făceţi-mi ce vreţi, numai nu mă omorâţi! De trei ori mi-a spus că mă taie cu cuţitul”, a povestit Victoria B. despre cum a fost ameninţată să nu ţipe de către violator, care i-a îndesat „o cârpă, un prosop”  în gură. „Mi-e tare frică de cuţit. Mă gândeam numai la Dumnezeu. Spuneam în gândul meu: Doamne, Dumnezeule - şi-mi tremura sufletul în mine”, a retrăit victima clipele de coşmar prin care a trecut. 
 
„Un nenorocit”, l-a catalogat soţul victimei, recunoscând că-l cunoaşte pe agresor de la cârciumă. „A mai fost la închisoare şi i-a dat drumul cu 1.200 de zile mai înainte”, a spus bătrânul.

Cealaltă victimă, doborâtă cu un pumn de pe bicicletă
 
Cealaltă victimă a fost atacată în stradă, foarte aproape de casă. Era pe bicicletă când un necunoscut s-a năpustit asupra ei, cu pumnii şi a trântit-o la pământ. Numai că femeia a opus rezistenţă, lucru care l-a luat prin surprindere pe atacator. A ieşit cam şifonat din confruntarea cu femeia de 51 de ani, au recunoscut surse din anchetă, explicând că multe femei scapă în acest mod, dacă au prezenţă de spirit.   
 
Pe numele recidivistului eliberat condiţionat în 2017 s-a întocmit un dosar penal pentru viol şi tentativă de viol. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol, tentativă de viol şi violare de domiciliu
 
Joi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Vineri, 3 mai, a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
 
Magistratul de caz a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ion Stoian, de 39 de ani, din Olanu - Vâlcea: „Dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 3 mai 2019 până la data de 01.06.2019 inclusiv, a inculpatului Stoian Ion, cercetat în dosarul nr 1772/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea sub aspectul săvârşirii în concurs şi în stare de recidivă a unei tentative la infracţiunea de viol, (persoană vătămată Ş. Constantina), a unei infractiuni de viol, (persoană vătămată B. Victoria) şi a unei infracţiuni de violare de domiciliu. (...) Emite mandatul de arestare preventivă” şi „Respinge cererea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, se arată în minuta şedinţei.

Victima unui viol - Victoria B de 76 de ani din Băbeni - Vâlcea Foto captură video TV VL 1

Imagini din aceeasi galerie
  • Victima unui viol - Victoria B de 76 de ani din Băbeni - Vâlcea Foto captură video TV VL 1
  • Victima unui viol - Victoria B de 76 de ani din Băbeni - Vâlcea Foto captură video TV VL 1
  • Victima unui viol - Victoria B de 76 de ani din Băbeni - Vâlcea și soțul care dormea în timp ce femeia era siluită Foto captură video TV VL 1
  • Judecătoria Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: