Adolescentă din SUA, violată şi ţinută într-o cuşcă de câini. Călăul său, lăsat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din statul american Georgia scapă de condamnarea la închisoare după ce a ţinut  o adolescentă captivă într-o cuşcă pentru câini timp de un an, timp în care a forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

În urmă cu o săptămână, Michael Wysolovski a pledat vinovat la acuzaţiile de cruzime faţă de copii prin provocarea de „dureri fizice excesive în timpul actului sexual“. Deşi a fost condamnat la 10 ani de închisoare, conform acordului de recunoaştere a vinovăţiei, cele opt luni petrecute în închisoare înainte de proces sunt considerate ca perioadă de detenţie executată, urmând ca restul celor nouă ani şi patru luni din pedeapsă să le petreacă în libertate, sub supraveghere, potrivit The Independent.  

Cu un ursuleţ de pluş în braţe, adolescenta care i-a fost victimă l-a confruntat pe călăul său în faţa unei instanţe de judecată din Georgia, unde a povestit că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu el şi a fost ţinută într-o cuşcă atât de mult timp, încât a rămas cu probleme de coloană. După ce a cunoscut-o pe un forum dedicat persoanelor care suferă de anorexie, bărbatul, care este de două ori mai în vârstă decât ea, a manipulat-o profitând de boala ei psihică, întărindu-i convingerea că viaţa ei ar fi ruinată dacă ar lua vreodată în greutate. Wysolovski a convins-o să se mute împreună cu el când fata avea 16 ani. Iniţial, cei doi au căzut de acord să aibă o relaţie sexuală în care simulau acte sexuale non-consensuale. Cu timpul, însă, bărbatul a încălcat înţelegerea, relatează presa locală. 

Bărbatul a fost arestat în 2017, după ce poliţiştii au găsit-o în locuinţa lui dintr-o suburbie din Atlanta pe fată de 17 ani dispărută de acasă de un an, după ce ea a luat legătura cu o persoană din grupul de anorexie şi a cerut ajutor.  În Georgia, vârsta legală pentru consimţământ sexual este 16 ani, aşa că Wysolovski nu poate fi acuzat de molestarea copilului. 

Traumele psihologice pe care i le-a provocat Michael Wysolovski de la vârsta de 16 ani „depăşeşsc imaginaţia“, a declarat ea instanţei. 

Adolescenta a povestit că a fost torturată cu apă, rămânând cu o teamă de ploaie şi duş. De când a fost salvată de poliţie, în iunie 2017, a adăugat ea, a încercat să se sinucidă de trei ori.

„M-am mutilat sever, sperând că voi deveni de neiubit, astfel încât nimeni să nu-mi mai facă rău vreodată, aşa cum a făcut-o Michael Wysolovski/. Sunt permanent desfigurată", a declarat ea în sala de judecată. 

În aceeaşi zi, bărbatul a fost eliberat. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite