Fanii handbalului vâlcean strâng fonduri pentru copiii inteligenţi, dar săraci, de la sate

Fanii handbalului vâlcean strâng fonduri pentru copiii inteligenţi,  dar săraci, de la sate

Afisul prin care iubitorii handbalului sunt rugati sa participe la o competitie sportiva caritabila

Sâmbătă, 21 ianuarie şi duminică, 22 ianuarie, HandbalFan Râmnicu Vâlcea şi World Vision, Vâlcea, organizează turneul de handbal mixt pentru amatori pentru stângerea de fonduri prin care să ajute copiii săraci să îşi continue studiile la un liceu din oraş

Ştiri pe aceeaşi temă

La Sala Sporturilor Traian şi Sala de Sport a Colegiului Naţional Energetic se va desfăşura azi, sâmbătă, 21 ianuarie şi mâine, duminică, de la ora 12.30, ediţia a doua a turneului de handbal mixt pentru amatori. Un număr de 12 echipe de handbalişti din Bucureşti, Neamţ, Cluj, Covasna şi Argeş vor evolua sub sloganul „Hadbal pentru educaţie" . „Ne propunem ca acest turneu sportiv sa fie organizat ca un eveniment de strângere de fonduri pentru tinerii din proiectul "Vreau in clasa a noua", desfasurat de World Vision Romania - Biroul Zonal Vâlcea. Proiectul încurajează şi sprijină elevii din mediul rural cu rezultate şcolare bune, provenind din familii sărace, în continuarea studiilor liceale în mediul urban", a spus Delia Drumea, purtătorul de cuvânt al World Vision, Vâlcea.
Povestea HCA HandbalFAN Râmnicu Vâlcea este una interesantă pentru iubitorii acestui sport. Câţiva fani ai handbalului au înfiinţat clubul în anul 2010, atrăgând de partea lor atât oameni care nu au jucat handbal niciodată, dar şi dintre cei pentru care acest sport a fost o mare iubire sau l-au practicat cu pasiune.
Turneul este organizat de HCA HandbalFan Râmnicu Vâlcea ,World Vision România - Biroul Zonal Valcea, Asociaţia ASIST Rm. Vâlcea şi Clubul Rotaract Valcea la care s-a alăturat Primăria Râmnicului, Înspectoratul şcolar Vâlcea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi alţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările