Carambol pe Valea Oltului din cauza traficului aglomerat, înainte de miezul nopţii. Patru victime, două maşini şi un TIR, implicate

Carambol pe Valea Oltului din cauza traficului aglomerat, înainte de miezul nopţii. Patru victime, două maşini şi un TIR, implicate

Accident Racoviţa, DN 7, Valea Oltului, soldat cu patru victime, Foto: Adevărul

Duminică seara, cu puţin timp înainte de miezul nopţii un grav accident de circulaţie s-a petrecut pe E 81 / DN 7, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Accidentul s-a produs din cauza nerespectării unei distanţe corespunzătoare în trafic. Un TIR a intrat într-o maşină pe care a proiectat-o într-un alt autoturism. În urma coliziunii, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul de pe Valea Oltului s-a produs în comuna Racoviţa, la km 220 + 500 m de pe DN 7 / E 81. 

„Se pare că se circula în coloană, iar la un moment dat un TIR nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă, lovind un auovehicul care a fost proiectat în altă maşină”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea. 

Din primele date, în urma coliziunii dintre cele trei maşini au rezultat patru victime, dintre care una a suferit leziuni grave. Traficul la ora la care publicam acest material se desfăşura pe un singur sens, direcţia Sibiu - Râmnicu Vâlcea fiind blocată. 

Vom reveni cu amănunte.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: