VIDEO Tânăr de 23 de ani lovit la coloană în urma unei căzături într-o prăpastie din Bucegi. Elicopterul SMURD intervine

VIDEO Tânăr de 23 de ani lovit la coloană în urma unei căzături într-o prăpastie din Bucegi. Elicopterul SMURD intervine

Turist căzut în prăpastie  FOTO Salvamont Buşteni

Salvamontiştii din Buşteni intervin duminică pentru salvarea unui tânăr în vârstă de 23 de ani care a căzut într-o prăpastie. Bărbatul este grav rănit şi nu se poate mişca singur.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Elicopterul SMURD a fost chemat pentru a transporta turistul la un spital cel mai probabil din Bucureşti.

Potrivit Salvamont Buşteni, victima este un tânăr de 23 de ani din Bucureşti. Acesta a căzut într-o prăpastie din zona Valea Seacă a Crucii şi a suferit multiple traumatisme. Salvatorii montani solicitaţi să intervină spun că tânărul nu-şi poate mişca picioarele, motiv pentru care suspectează şi un traumatism la coloană.

Pentru că rănile par a fi foarte grave, iat tânărul n-ar suporta o coborâre pe targă în zona accidentată, a fost solicitat elicopterul SMURD.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările