Victor Ponta, pe podium la Raliul de la Sinaia

Președintele PSD a concurat duminică, la etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfășurat la Sinaia. Ponta a luat locul III la la grupa la care a participat, HC. Și Tăriceanu a urcat, din nou, pe podium.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spre deosebire de alte raliuri la care președintele PSD participa în calitate de copilot, la etapa a X-a a Campionatului de Viteză în Coastă, desfășurată ieri la Sinaia, Ponta a fost pilot. Mașina pe care a concurat este un Mitsubishi Evo X, maşină care în versiunea standard are 295 de cai putere.

După două manșe, și la capătul a câteva ore de cursă, Ponta a câștigat locul III la grupa HC, clasificare realizată după capacitatea mașinii.

CITIȚI ȘI:

Tăriceanu a fost pilot la Raliul din Sinaia FOTOGALERIE

Petre Roman a petrecut la Sinaia, la împlinirea a 65 de ani FOTOGALERIE

VIP-uri la Sinaia, la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Și fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a urcat duminică pe podium, unde a obținut locul III la categoria "Clasa I - Automobile istorice", cu o Lancia Fulvia, veche de 40 de ani. Tăriceanu a obținut același loc și vineri, la etapa a IX-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Raliul „Trofeul Sinaia Forever" s-a desfăurat în perioada 22-24 iulie, la Sinaia, și a aliniat la start peste 76 de piloți, precum și VIP-uri.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările