Ultima strigare pentru vacanţa de Paşte. Oferte last-minute, de la 25 de lei de persoană, pe Valea Prahovei

Ultima strigare pentru vacanţa de Paşte. Oferte last-minute, de la 25 de lei de persoană, pe Valea Prahovei

Câteva zile la munte costă mai puţin în săptămâna de dinaintea Paştelui FOTO Adevărul Ploieşti

Turiştii care s-au decis în ultimul moment să petreacă mini-vacanţa de Paşte pe Valea Prahovei au la dispoziţie mai multe oferte last-minute, la preţuri reduse, în pensiuni, vile şi hoteluri din staţiunile montane

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu doar câteva zile înainte de mini-vacanţa de Paşte şi 1 Mai, administratorii de vile, pensiuni şi hoteluri de pe Valea Prahovei au scos la bătaie ultimele oferte pentru sejurul de sărbătoare.

Fiind oferte în regim last-minute, turiştii pot avea surpriza să găsească pachete la preţuri mult mai mici faţă de acum o lună sau două sau diverse facilităţi oferite gratuit, deşi, în mod normal, acestea sunt contra-cost.

Şi chiar dacă există preferinţe pentru o staţiune anume de pe Valea Prahovei, oferte sunt atât în Buşteni, cât şi în Sinaia sau Azuga. De asemenea, ofertele rămase disponibile sunt atât la pensiuni de una sau două margarete, cât şi la hoteluri de patru stele.

Oferte pentru toate buzunarele la Sinaia

Astfel, la o pensiune de trei stele din Sinaia, o cameră dublă matrimonială costă 120 de lei pe noapte, singura condiţie fiind un sejur de minimum trei nopţi. La o vilă de două margarete, unde mai sunt libere doar 11 locuri, o cameră dublă costă 80 de lei pe noapte, un preţ mai mic chiar şi faţă de cele practicate într-un weekend obişnuit. 

Tot în Sinaia, la un hotel de trei stele, pachetul pentru două persoane costă 750 de lei şi include trei nopţi de cazare cu mici dejun, primire tradiţională cu ouă roşii, vin şi cozonac în noaptea de Înviere.

La Buşteni, cele mai ieftine pachete

Cele mai ieftine oferte sunt la Buşteni, staţiune unde predomină vilele şi pensiunile particulare, şi unde preţurile pleacă, pentru cazare, de la 25 de lei de persoană pentru o noapte. Sunt preţuri valabile la două margarete, în timp ce la trei stele acestea sunt de aproximativ 60 de lei pe noapte. Şi mai ieftin poate fi un pachet cumpărat de un grup de 7-10 persoane, plata fiind pentru întreaga capacitate a vilei.

Tot în Buşteni există şi oferte mai scumpe. O vilă de patru stele a redus pachetele pentru Paşte cu 7%, faţă de preţul iniţial de 575 de lei. În aceşti bani sunt incluse trei nopţi de cazare, mic dejun, venirea Iepuraşului cu daruri pentru copii, gustare tradiţională în noaptea de Înviere, masă festivă de Paşte şi acces la serviciile SPA ale vilei.

Răsfăţ la Azuga

O staţiune foarte liniştită, Azuga, are numeroase variante pentru vacanţa de Paşte, la preţuri dintre cele mai diverse. O pensiune de trei stele mai are aproximativ 30 de locuri libere şi două variante de pachete, la 110 lei sau 140 de lei pe noapte de persoană. Ambele au inclusă masa festivă, cu antreuri, ciorbă de miel, ouă roşii, stufat, drob, cozonac, pască, iar pentru a atrage potenţialii turişti, administratorii pensiunii au inclus la mese, din partea casei, băuturile alcoolice şi nealcoolice.

La o pensiune de patru stele din Azuga, pachetul de Paşte costă 300 de lei de persoană, un sejur de trei nopţi, cu mic dejun. Turiştii au gratuit pe durata vacanţei vin fiert, ceai şi cafea, precum şi accesul la saună şi biliard.

Vă mai recomandăm

Oferte last-minute pentru a petrece Paştele la munte. Cu 600 de lei de cuplu aveţi o vacanţă de trei zile la aer curat

Obiceiuri ciudate de Paşte în satele din România: fetele din Bucovina spală limba clopotului, iar tinerii din Ţara Moţilor încearcă să fure toaca din cimitir

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările