FOTO Tatăl Mădălinei Manole a murit. Bătrânul era infectat cu COVID-19, care i-a agravat starea şubredă de sănătate

FOTO Tatăl Mădălinei Manole a murit. Bătrânul era infectat cu COVID-19, care i-a agravat starea şubredă de sănătate

Tatăl Mădălinei Manole, cu familia, la mormântul artistei Foto Diana Frîncu

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a murit în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Bărbatul în vârstă de 77 de ani fusese testat pozitiv cu COVID-19 şi avea şi alte afecţiuni medicale.

GALERIE FOTO

Ion Manole a fost internat in stare gravă în spital săptămâna trecută. Avea probleme respiratorii din cauza infectării cu SARS-CoV-2 şi necesita asistenţă medicală într-o secţie care îi putea asigura ventilaţie mecanică.

La momentul acela, la Ploieşti, nu existau paturi libere în ATI, motiv pentru care i s-a oferit varianta transferului la Târgu-Mureş, dar oferta a fost refuzată.

Starea sa de sănătate s-a agravat de la o zi la alta, iar în cursul zilei de miercuri, Ion Manole a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat, dar inima lui a cedat din nou, astfel că în jurul orei 18.30 a fost declarat decesul. 

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tată! Acum eşti împreună cu fata şi soţia ta!“, a anunţat pe Facebook Marian Manole, fratele Mădălinei.

Marian Manole a fost, la rândul lui, internat timp de 12 zile cu „o formă mai uşoară de COVID-19“, după cum însuşi a mărturisit, potrivit romaniatv.net. 

Bărbatul susţine că tatăl său nu avea însă simptome de COVID-19 şi nu a luat contact cu el în prealabil. „Când am ieşit (n.r. din spital), nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicaţie. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină sa îl vadă. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv“, a declarat Marian Manole. 

„O veste tristă, tatăl Mădălinei Manole a plecat la întâlnirea cu fiica lui! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a venit prima reacţie din partea lui Daniel Gheorghe, din Medgidia, cel intitulat „fanul numărul 1“ al Mădălinei Manole. 

Mădălina Manole, cu părinţii, nepotul şi Daniel Gheorghe Sursa Facebook DG

Pe aceeaşi temă: 

Fratele Mădălinei Manole strânge donaţii pentru a ancheta pe cont propriu moartea artistei şi solicită redeschiderea dosarului morţii acesteia 

FOTO Click!

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Click!
  • FOTO Click! 
  • FOTO Click! 
  • FOTO Click! 
  • FOTO Click! 
  • FOTO Click! 
  • FOTO Click! 
  • FOTO Click! 
  • FOTO Click! 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: