Maşina şoferului român dispărut de zece zile a fost găsită într-o parcare din Italia. „Au fost anunţaţi carabinierii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina şoferului dispărut a fost găsită într-o parcare din Italia
Maşina şoferului dispărut a fost găsită într-o parcare din Italia

Maşina şoferului român dispărut de zece zile a fost găsită într-o parcare din Italia, au anunţat colegii bărbatului pe pagina de Facebook în care a fost postat şi apelul pentru găsirea lui.

Deocamdată nu sunt informaţii cu privire la bărbatul dispărut şi nici dacă în maşină au fost găsite bagajele acestuia.

Maşina lui Gheorghe Ţănău, şoferul român de TIR, dispărut fără urmă de zece zile, a fost găsită într-o parcare din oraşul Forli, Italia. Anunţul a fost postat de Ilie Matei pe pagina sa de Facebook.

„Maşina colegului Gheorghe Ţănău a fost găsită în Italia de un alt coleg al nostru. Au fost anuntaţi carabinierii pentru a reuşi să îl găsim şi pe omul nostru. Nu vă pot răspunde tuturor şi vă rog să aşteptăm până când autorităţile îl vor gasi pe om. 

Deocamdată doar maşina a fost gasită!
Multumesc pentru implicare şi susţinere!
Revin cu informaţii!”, este mesajul postat pe Facebook de colegul şoferului prahovean.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au precizat că au fost informaţi de către familie că maşina ar fi fost găsită în Italia, dar deocamdată această noutate va fi verificată pe cale oficială pentru a nu exista nicio suspiciune. Rămâne de văzut dacă într-adevăr maşina găsită în parcarea din Forli este cea a şoferului din Boldeşti-Scăieni şi dacă fotografia care a fost postată pe Facebook a fost realizată recent.

Prahoveanul Gheorghe Ţănău, şoferul de TIR, a dispărut în urmă cu zece zile. Acesta a plecat de acasă spre Italia pe 1 septembrie. Ultima dată şi-a sunat soţia în momentul în care a ajuns în Ungaria, dar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă. Telefonul mobil este închis, iar la serviciu nu a ajuns. Este căsătorit şi este tatăl a doi copii.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Reîntâlnirea emoţionantă dintre căţeluşa Arya şi stăpânul său, după aproape trei săptămâni de la dispariţie

Nouă zile de la dispariţia misterioasă a unui şofer român de TIR. Colegii lui îl caută prin Ungaria şi Slovenia

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite