Fratele Mădălinei Manole strânge donaţii pentru a ancheta pe cont propriu moartea artistei şi solicită redeschiderea dosarului morţii acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Manole
Mădălina Manole

Marian Manole, fratele regreteatei cântăreţe Mădălina Manole vrea să refacă ancheta pentru a afla dacă artista s-a sinucis. Acesta solicită ajutorul fanilor

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a solicitat redeschiderea dosarul morţii artistei în încercarea de a afla dacă, într-adevăr, artista s-a sinucis. Ca sursă de finanţare, acesta strânge bani şi din donaţii pentru tot procesul care va urma, în căutarea adevărului, scrie viva.ro

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aştept să doneze oameni puternici, din ţară din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole şi care vrea să ştie adevărul, poate să ajute, dacă vrea', a declarat fratele cântăreţei la Antena Stars.

În egală măsură, el a ţinut să precizeze că până la acest moment în afară de tatăl lui nu a mai luptat nimeni pentru a se descoperi adevărul, însă acum este decis să meargă până în pânzele ape pentru a afla ce s-a întâmplat cu sora lui.

„Pentru că nu au existat oameni pricepuţi care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui şi singurul care a luptat să afle adevărul', a mai subliniat fratele artistei.

Marian Manole crede că soţul Mădălinei, Mircea Petru, ar fi avut o oarecare implicate în moartea artistei. În încercarea de a descoperi adevărul, bărbatul a menţionat că are deja formată o echipă de profesionişti.

Pentru a reuşi să acopere toate cheltuielile, el a solicitat ajjtor financiar din partea fanilor „fetei cu părul de foc”.

„Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaşte! Au trecut anii şi peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei!'.

Îndrăgita artistă a fost găsită fără suflare în locuinţa ei de pe strada Griviţei din Otopeni pe 14 iulie 2010.

Conform anchetatorilor, Mădălina Manole s-a sinucis prin otrăvire cu Furadan, un pesticid extrem de toxic. Chiar şi aşa, părinţii Mădălinei, Ion şi Eugenia Manole, au continuat să-l acuze pe soţul său, Petru Mircea, de moartea fiicei lor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite