UPDATE Patru agenţi de pază de la British American Tobacco Ploieşti, cercetaţi pentru corupţie. Aceştia luau şpagă pentru a închide ochii la furturile de ţigări

UPDATE Patru agenţi de pază de la British American Tobacco Ploieşti, cercetaţi pentru corupţie. Aceştia luau şpagă pentru a închide ochii la furturile de ţigări

Suspecţii sunt audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. FOTO Adevărul Ploieşti

Patru agenţi de pază ai fabricii de ţigări British American Tobacco Ploieşti au fost ridicaţi pentru audieri, joi dimineaţă, fiind acuzaţi de corupţie. Aceştia primeau bani şi ţigări pentru a închide ochii la furturile angajaţilor fabricii

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 14.00

Cei patru paznici sunt audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, sub acuzaţiile de complicitate la furt şi luare de mită, fiind suspectaţi că au primit bani şi ţigări pentru ca unii dintre angajaţii din British American Tobacco să scoată produse din fabrică şi să le vândă la negru.

Cei patru paznici riscă să-şi petreacă noaptea în arest. Anchetatorii au de stabilit şi valoarea prejudiciului.

ORA 10.25

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Prahova au executat joi dimineaţă patru mandate de aducere emise pe numele unor persoane supectate de comiterea unor infracţiuni de corupţie.

Poliţiştii au efectuat mai multe descinderi, în baza delegării primite din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a pune în executare mandatele de aducere emise pe numele unor persoane învinuite de săvârşirea unor infacţiuni de corupţie.

La sediul Parchetului au fost conduse pentru cercetări patru persoane, suspectate că prin încălcarea atribuţiilor de serviciu, contra unor foloase materiale, au facilitat comiterea mai  multor infracţiuni de către alţi suspecţi.

Din primele informaţii, este vorba despre angajaţii unei societăţi comerciale din Ploieşti.

Vom reveni cu amănunte.

Mai puteţi citi

Un tânăr din Prahova a „împrumutat“ maşina vecinului pentru lecţii de şofat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările