O adolescentă de 15 ani acuză că a fost violată de doi prieteni. Victima a încercat să se sinucidă de ruşine

O adolescentă de
15 ani acuză că a fost violată de doi prieteni. Victima a încercat să se
sinucidă de ruşine

Adolescenta spune că a fost dusă cu forţa la marginea unei păduri unde a fost batjocorită pe rând de cei doi bărbaţi FOTO stokesentinel.co.uk

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din comuna prahoveană Vâlcăneşti, acuză că a fost violată, luni seară, de doi tineri. Fata spune că a fost obligată să urce în maşină de cei doi presupuşi agresori, dusă la marginea unei păduri unde a fost abuzată sexual.

 Tatăl victimei a fost cel care a alertat autorităţile, iar tinerii au fost aduşi, marţi dimineaţă, la audieri.

Toată povestea s-ar fi întâmplat luni seară, însă, deocamdată poliţiştii nu au suficient de multe date pentru a confirma sută la sută că în cauză este vorba despre un viol. Sunt mai multe neclarităţi pe care anchetatorii încearcă să le rezolve după audierea victimei, dar şi a tinerilor acuzaţi.

Fata susţine că luni seară a plecat cu bicicleta de acasă spre un magazin din comună, iar pe drum s-a întâlnit cu cei doi tineri pe care îi cunoştea. Aceştia ar fi invitat-o să urce la ei în maşină ca să ajungă mai repede la magazin, iar fata a acceptat. Şi-a urcat singură bicicleta în portbagaj, iar apoi a intrat în maşină şi s-a aşezat pe bancheta din spate. Fata spune că n-a mai ajuns la magazin şi asta pentru că cel care conducea maşina a virat pe un alt drum care ducea spre pădurea Cazacu din localitate. În acest loc izolat, la adăpostul întunericului, tinerii ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

Adolescenta s-a întors singură acasă şi i-a povestit tatălui său că a fost batjocorită, iar bărbatul a sunat imediat la 112 pentru a reclama faptele. Suspecţii au fost chemaţi la sediul Poliţiei din Plopeni pentru a fi audiaţi, însă amândoi susţin că nu a fost vorba despre un viol, fata fiind cea care a acceptat să întreţină relaţii sexuale.

Deocamdată declaraţiile principalilor suspecţi sunt confirmate de medicii de la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti unde a fost examinată victima. Pe trupul fetei nu au fost găsite urme de violenţă specifice unei agresiuni sexuale şi în plus fata prezenta o deflorare veche.

Pe mâna stânga, fata avea urmele superficiale de tăieturi, însă aceasta a recunoscut că singură şi-a făcut rău şi că ar fi încercat să se sinucidă.

Deocamdată ancheta în acest caz este abia la început. Este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti care nu a decis încă dacă cei doi suspecţi vor fi reţinuţi sau nu în vederea arestării preventive. Chiar dacă nu vor fi acuzaţi de viol, cei doi tineri, unul în vârstă de 23 de ani, iar cel de-al doilea de 21 de ani, pot fi acuzaţi că au întreţinut relaţii sexuale cu o minoră.

 

citeste totul despre: