O fată de 12 ani a fost violată de şase tineri, sechestrată timp de două luni şi obligată să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fata jpeg

O minoră de 12 ani din municipiul Bârlad a reclamat faptul că timp de două luni a fost sechestrată într-un apartament din oraş şi obligată să se prostitueze. Fata susţine că a fost luată cu forţa în prima zi de şcoală de un tânăr care, sub ameninţarea actelor de violenţă, a dus-o într-un parc, unde a obligat-o să întreţină acte sexuale în grup, cu şase bărbaţi.

Orgia sexuală ar fi avut loc în Grădina Publică din Bârlad, de unde fata a fost dusă într-un apartament în care locuia unui dintre agresori. Minora care luna viitoare urmează a împlini 13 ani provine dintr-o familie cu probleme, iar dispariţia ei nu a fost sesizată de nimeni. 

Şansa minorei a fost un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad, care a descoperit-o în seara de 14 noiembrie în Grădina Publică din Bârlad. Acolo fata fusese adusă de bărbatul care o exploata, pentru a găsi clienţi.

Minora a declarat poliţiştilor că apartamentul în care a fost ţinută cu forţa timp de două luni se afla în apropierea parcului şi nu avea voie să iasă din casă decât însoţită de tânărul care o exploata. După ce racola clienţii din grădina publică, minora era obligată să întreţină relaţii sexuale cu aceştia. Banii oferiţi de clienţi, în general câte 50 de lei, erau însuşiţi de traficant.

”În cauză, poliţiştii Poliţiei Municipiului Bârlad au declinat cauza către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, fiind posibile fapte de trafic de minori”, a precizat pentru ”Adevărul” Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite