Mâncare bună şi trei zile de petrecere. Festivalul Caşcavelei, în weekend, pe Valea Doftanei

Mâncare bună şi trei zile de petrecere. Festivalul Caşcavelei, în weekend, pe Valea Doftanei

Festivalul Caşcavelei va ţine trei zile pe Valea Doftanei. FOTO Adevărul Ploieşti

Câteva mii de turişti sunt aşteptaţi în weekend, de vineri şi până duminică, la unul dintre cele mai longevive şi frumoase festivaluri din Prahova, ajuns la a XIII-a ediţie, Festivalul Caşcavelei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Turiştii pot cumpăra de la festival renumita caşcavea, produsul local preparat după reţete vechi de sute de ani ale gospodarilor zonei, dar şi multe alte preparate cu specific românesc, de la pastramă, ţuică, must şi foarte multe sortimente din brânză.

De buna dispoziţie a localnicilor şi turiştilor se vor ocupa, în cele trei zile de festival, artişti cunoscuţi.

Ansambluri folclorice, cântăreţi de muzică populară, dar şi Corina Chiriac, Laurian Manta şi Compact vor cânta pe scena amenajată la festival. Duminică seară, organizatorii au pregătit şi un foc de artificii.

Festivalul se desfăşoară, ca în fiecare an, pe terenul de sport din satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei, o localitate aşezată într-un cadru natural extrem de pitoresc, astfel că, pe lângă cumpărături, vă puteţi relaxa câteva ore în preajma lacului şi barajului Paltinu sau a frumoaselor păduri ale zonei.

Mai puteţi citi

Muzică, competiţii şi mult usturoi. Programul Festivalului Usturoiului

VIDEO Şase filme în premieră la Dracula Film Festival
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările