Festivalul Caşcavelei, în weekend, pe Valea Doftanei

Festivalul Caşcavelei, în weekend, pe Valea Doftanei

De 12 ani, în fiecare toamnă, pe Valea Doftanei se desfăşoară Festivalul Caşcavelei. FOTO Adevărul Ploieşti

O nouă ediţie a uneia dintre cele mai longevive sărbători din Prahova, Festivalul Caşcavelei, se va desfăşura, pe 7 şi 8 septembrie, pe Valea Doftanei

Ştiri pe aceeaşi temă

Mii de persoane vin anual la tradiţionalul Festival al Caşcavelei care se desfăşoară în septembrie pe terenul de sport din satul Trăisteni din comuna Valea Doftanei. Anul acesta, organizatorii au ales perioada 7-8 septembrie pentru una din cele mai frumoase sărbători din Prahova.

Pe lângă peisajele superbe din zona Valea Doftanei, turiştii pot cumpăra la festival renumita caşcavea, produsul local preparat după reţete vechi de sute de ani ale gospodarilor zonei, dar şi multe alte preparate cu specific românesc, de la pastramă, ţuică şi foarte multe sortimente de brânză.

De buna dispoziţie a localnicilor şi turiştilor se vor ocupa şi artişti cunoscuţi. Ansambluri folclorice, cântăreţi de muzică populară, dar şi tineri artişti vor cânta pe scena amenajată la festival. Sâmbătă seară, administraţia localăa pregătit şi un foc de artificii.

Vă mai recomandăm

Lapoviţă şi vânt puternic în masivul Bucegi. Salvamontiştii sunt în alertă

„Oraşul creşte frumos”. 30.000 de lei pentru proiecte de educaţie, sănătate şi cultură în Ploieşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările