Cum se fură motorină la Ploieşti. Secretul unui hoţ, demascat de jandarmi

Cum se fură motorină la Ploieşti. Secretul unui hoţ, demascat de jandarmi

Hoţul reuşise să fure 100 de litri de combustibil FOTO IJJ Prahova

Un bărbat din Ploieşti a fost surprins de jandarmi în timp ce sustrăgea produse petroliere din incinta unei societăţi. Hoţul a fost prins de o patrulă de jandarmi, duminică seară, în timp ce arunca peste gardul unei societăţi private din Ploieşti mai multe recipiente goale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Jandarmii au pândit să vadă ce vrea să facă omul şi l-au prins la ieşire cu bidoanele pline cu motorină.

 ”Persoana în cauză a fost ţinută sub observare, iar în scurt timp aceasta a pătruns în incinta societăţii respective, a dus recipientele lângă o statie de combustibil unde le-a umplut, iar cu ajutorul unui utilaj  le-a transportat către maşina personală cu intenţia de a le depozita, moment în care a fost interceptat de patrula de jandarmi”, se arată într-un comunicat al IJJ Prahova.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor s-a constatat faptul ca acesta a sustras din incinta societăţii o cantitate de aproximativ 100 de litri de de produs petrolier cu miros specific de motorină şi aproximativ 20 de litri de produs petrolier asemănător unui ulei.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar persoana şi produsele petroliere au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările