Un tânăr s-a înecat la o bază de agrement din Piteşti. Manevrele de resuscitare timp de o oră, fără succes

Un tânăr s-a înecat la o bază de agrement din Piteşti. Manevrele de resuscitare timp de o oră, fără succes

Tragedia a avut loc la Ştrandul Trivale Foto Cristina Stancu

Un tânăr a murit, sâmbătă, la o bază de agrement din Piteşti. Bărbatul s-a înecat într-un bazin şi a fost scos din apă prea târziu de către un salvamar. Paramedicii nu l-au mai putut salva, în pofida manevrelor prelungite de resuscitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia a avut loc la Ştrandul Trivale. Victima este un bărbat în vârstă de 26 de ani. Tânărul a fost văzut şi scos din apă de către salvamarul bazei de agrement.

"Un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti, şi  un echipaj al SAJ au intervenit sâmbătă la o bază de agrement de pe raza municipiului Piteşti pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane, posibil înecată. Ajunşi la locul solicitării în cel mai scurt timp posibil, au constatat că este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 26 de ani, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de circa o oră", precizează ISU Argeş.

Din păcate, tânărul nu a răspuns manevrelor, declarându-se decesul.

Nu se ştie dacă tânărului i s-a făcut rău, a suferit un accident sau pur şi simplu n-a mai putut să înoate şi nici cum se face că nimeni nu l-a văzut în timp util. 

O anchetă va stabili circumstanţele morţii bărbatului.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 !

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările