Ploile au făcut ravagii la Piteşti: faţada unui centru comercial a fost distrusă, subsolurile a trei blocuri inundate şi cinci maşini au fost avariate

Ploile au făcut
ravagii la Piteşti: faţada unui centru comercial a fost distrusă, subsolurile a
trei blocuri inundate şi cinci maşini au fost avariate

Zeci de geamuri de la centrul comercial Fortuna s-au spart FOTO: Denis Grigorescu

Ploile căzute timp de aproape şase ore noaptea trecută la Piteşti au făcut ravagii în oraş. Subsolurile a trei blocuri au fost inundate, faţada unui centru comercial din centru a fost distrusă, iar cinci autoturisme au fost avariate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O mare parte dintre geamurile de la etajul complexului comercial Fortuna din centrul oraşului au căzut şi s-au spart, suprafaţa afectată fiind de zeci de metri.

După cum ne-au precizat reprezentanţii ISU Argeş, peste 30 de pompieri, cu 7 autospeciale şi 5 motopompe au intervenit pentru înlăturarea efectelor produse în municipiul Piteşti. Zeci de copaci au fost puşi la pământ, iar cinci autoturisme au fost avariate de copacii căzuţi. Subsolurile a trei blocuri din oraş au fost inundate, ca şi curţile mai multor case.  

În această dimineaţă existau probleme pe 15 linii de energie electrică din 9 localităţi din Argeş (Cuca, Ciomăgeşti, Morăreşti, Cotmeana, Merişani, Albota, Stâlpeni, Curtea de Argeş şi Negraşi), fiind afectaţi peste 1.450 de abonaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările