Ioana Simion, şef secţie ATI Spitalul Colentina: „99,9% dintre pacienţii care ajung la Terapie Intensivă sunt nevaccinaţi”

Ioana Simion, şef secţie ATI Spitalul Colentina: „99,9%
dintre pacienţii care ajung la Terapie Intensivă sunt nevaccinaţi”

Medicul Ioana Simion este unul dintre cei mai reputaţi specialişti pe ATI din România FOTO: Denis Grigorescu

Unul dintre cei mai apreciaţi specialişti pe anestezie-terapie intensivă din ţara noastră, medicul Ioana Simion a precizat pentru „Adevărul” care sunt caracteristicile virusului SARS-CoV-2 din acest nou val şi cât de mare este numărul pacienţilor nevaccinaţi care ajung la Terapie Intensivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doctorul Ioana Simion este şef secţie ATI 2 la Spitalul Colentina din Bucureşti, colaborând şi cu Spitalul Orăşenesc Mioveni, iar sub coordonarea sa au fost salvaţi de când a început pandemia sute de pacienţi cu SARS-CoV-2 internaţi la Terapie Intensivă.

„Virusul pare mult mai contagios. Perioada de incubaţie este mai redusă. Aş vrea să precizez că 99,9% dintre pacienţii care ajung la Terapie Intensivă sunt nevaccinaţi. Iar cei care sunt vaccinaţi, foarte, foarte puţini, şi ajung la Terapie Intensivă, sunt cu multiple tare asociate”, a declarat pentru „Adevărul”  medicul Ioana Simion.

Şefa secţiei ATI 2 de la Spitalul Colentina din Capitală şi-a făcut zilele trecute a treia doză de vaccin împotriva SARS-CoV-2.

Vă mai recomandăm şi:

Lucian Mîndruţă, furios, despre incendiul de la ATI Constanţa: Începe Operaţiunea Muşamalizarea VIDEO

Românii din Italia îşi pot pierde locul de muncă dacă nu prezintă certificatul verde. De când se aplică măsura

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările