Lucian Mîndruţă, furios, despre incendiul de la ATI Constanţa: Începe Operaţiunea Muşamalizarea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Mîndruţă Sursa Facebook LM

Lucian Mîndruţă explică de ce a luat foc Secţia ATI de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, unde se aflau internaţi pacienţi Covid-19.

Omul de televiziune este revoltat de analfabetismul societăţii, inclusiv al presei, care merge pe varianta oficială a unui „scurtcircuit“ care este comunicată de fiecare dată la incendii de aşa gravitate. 

Lucian Mîndruţă arată că adevărata cauză a incendiului este acumularea de oxigen în secţia ATI, unde nu se aeriseşte suficient, ca să fie îndepărtat riscul focului. 

„Nu există un protocol în acest caz. Începe Operaţiunea Muşamalizarea, Ştecherul, Prelungitorul, Scurtcircuitul“, arată omul de televiziune Lucian Mîndruţă, a cărui soţie este un reputat medic neurolog din Bucureşti, dr. Ioana Mîndruţă.

Mîndruţă aminteşte de faptul că România are un preşedinte profesor de liceu, de fizică. 

Între timp, autorităţile au comunicat date greşite despre numărul persoanelor moarte în incendiu. De la 9 pacienţi morţi, s-a ajuns acum la 7 pacienţi morţi - cifră dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

VIDEO Lucian Mîndruţă, despre incendiul de la secţia ATI din Constanţa

Pe aceeaşi temă: 

Incendiu la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa. Şapte pacienţi morţi. Planul Roşu a fost activat VIDEO 

Iohannis: Statul a eşuat în misiunea sa de a-şi proteja cetăţenii. Este o zi neagră, de doliu. Transmit condoleanţe. Sunt îngrozit de tragedia care a avut loc

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite