A dat foc apartamentului în care locuia, după o ceartă cu tatăl său. Când a realizat că va arde de viu, a sărit pe geam

A dat foc apartamentului în care locuia, după o ceartă cu tatăl său. Când a realizat că va arde de viu, a sărit pe geam

Foto arhivă Adevărul

Un tânăr de 23 de ani din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, s-a auncat ,vineri seară, de la etajul al doilea ca să nu ardă de viu în locuinţa pe care chiar el a incendiat-o.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a întâmplat în cartierul Vişoi, după ce tânărul s-a certat cu tatăl său. Furios pe părinte, a dat foc apartamentului. Flăcările s-au extins rapid, aşa că a început să strige după ajutor, iar când şi-a dat seama că ar putea sfârşi carbonizat, s-a aruncat pe fereastră.

Tânărul a căzut peste vegetaţia de lângă imobil şi s-a ales cu doar câteva răni uşoare. Pentru că s-a împotrivit preluării sale de către echipajul medical, a fost nevoie de mai multe persoane ca să fie urcat în ambulanţa SAJ.

A primit primele îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Vecinii, evacuaţi de pompieri

Între timp, pompierii aflaţi la locul incidentului, cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, au evacuat o parte dintre locatari şi au stins incendiul.

„Din cauza degajărilor mari de fum s-a luat decizia de a evacua 15 locatari de pe acea scară. Au ars materiale combustibile din dormitor (obiecte de mobilier şi materiale textile). Cauza probabilă este folosirea intenţionată pentru generarea incendiului", precizază ISU Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi:

244 de noi cazuri COVID-19 în Argeş. Alte nouă persoane au murit după ce s-au infectat

Aberaţia edilitară prin care familiile din Piteşti erau taxate pentru şapte membri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările