Angajat al unui spital din Piteşti, suspectat că a sustras echipamente de protecţie pe care le-a dat altor persoane

Angajat al unui spital din Piteşti, suspectat că a sustras echipamente de protecţie pe care le-a dat altor persoane

Coronavirus

Trei persoane sunt audiate, vineri seară, la Poliţia Judeţeană Argeş, într-un dosar în care un angajat al unui spital din Piteşti este suspectat că a sustras echipamente de protecţie şi le-a remis unor alte persoane. În urma unor percheziţii, de la locuinţele a două persoane au fost ridicate mai multe astfel de echipamente - măşti, mănuşi, dezinfectanţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au făcut, vineri, patru percheziţii în municipiul Piteşti, într-un dosar penal de delapidare.

"În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat, astăzi, patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice", arată Poliţia Judeţeană Argeş.

Din cercetări a reieşit că un angajat al spitalului ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice.

În urma percheziţiilor, de la domiciile celor două persoane au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante).

Ulterior, trei persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Piteşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: