Doi cetățeni turci au încercat să iasă din țară fără să treacă pe la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră bihoreni au reţinut doi cetăţeni turci care au încercat să iasă din ţară prin evitarea controlului de frontieră. Polițiștii de frontieră au observat, aseară, apropiindu-se de frontieră,  un autoturism  Audi sport  care  încerca să evite controlul de frontieră, deplasându-se pe contrasens.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Oamenii legii, împreună cu autorităţile de frontieră maghiare  au reuşit imediat blocarea autoturismului."S-a trecut la legitimarea persoanelor din autoturismul ocazie cu care s-a constatat că, sunt două persoane de cetăţenie turcă, O.A. în vârstă de 30 ani posesor al unui permis de şedere în Germania până în 2011 şi prietena acestuia A.D. în vârstă de 28 de ani", a declarat subinspector de poliție Cătălin - Dumitru Simuț.

Potrivit polițiștilor de frontieră, șoferul a declarat că a încercat să evite controlul pentru a o putea duce în Germania şi prietena lui, care nu beneficiază de  dreptul de intrare sau tranzit în  Spaţiul Schengen. Șoferului este cercetat pentru trafic de migranţi iar pasagera pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a României.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările