Din cartierul Nufărul spre centrul oraşului, pe o nouă axă de circulaţie

Începând de joi, 21 iulie, şoferii care circulă în Oradea pot parcurge mai repede distanţa dintre cartierul Nufărul şi Universitate ori Cimitirul Municipal, pe o nouă axă de circulaţie, dată în folosinţă de municipalitate. Deasemenea, pe podul nou amenajat peste Peţa, de pe strada Vaporului se va putea ajunge în Piaţa 22 Decembrie, apoi de pe strada Horea direct în centru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria are şi alte planuri pentru fluidizarea traficului din oraş. „Până la începutul lunii august, executantul lucrării, firma Asfamixt, va trebui să  finalizeze şi accesul din centură din zona Grigorescu în aceasta axă de transport în aşa fel încât să se poate intra în oraş fără să se mai ajungă pe la Nufărul. În ceea ce priveşte terenurile de lângă strada Toamnei, acest teren pe de o parte va fi folosit pentru extinderea cimitirului municipal, iar o altă parte pentru zonă de servicii, urmând ca pe cealaltă parte de teren a drumului să parcelăm terenuri pentru construcţii de case", a spus primarul Ilie Bolojan.

Valoarea totală a lucrărilor este de 4.684.550,55 lei, fără TVA.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările