Deţinuţii au "evadat" pe malul Crişului Repede

Deţinuţii au

14 deţinuţi ai Penitenciarului din Oradea au “evadat”  pe malul Crişului Repede. Ei sunt implicaţi într-o amplă acţiune de salubrizare a Crişului, acţiune demarată de Primăria Oradea.

Primăria Oradea efectuează începând de azi o amplă acţiune de curăţenie, de salubrizare a malului stâng al Crişului Repede, pe o distanţă de 2km, cuprinsă între strada Clujului şi strada Navigatorilor.

În cadrul acţiunii va fi cosită iarba şi vegetaţia aferentă şi vor fi colectate şi transportate deşeurile depozitate accidental. În acest sens a fost montat deja un container de dimensiuni mari.

În teren acţionează o echipă de la RER, dar şi 14 deţinuţi de la Penitenciarul Oradea.

”În urma discuţiilor pe care le-am purtat cu reprezentanţii comunităţii de romi din zonă Voltaire, s-a stabilit implicarea acestora în acţiunea de curăţenie. Ei vor acţiona în jurul blocurilor de locuinţe, cât şi pe malul Crişului Repede”, ne-a declarat Mircea Stejărean - şef Serviciu Servicii Publice şi Spaţii Verzi, din cadrul Primăriei Oradea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările