VIDEO În mijlocul mitingului. Ce spun simpatizanţii PSD care au venit la Iaşi: „Mi-o dat pâinică şi îi respect până îmi iasă sufletul. Punct!”

VIDEO În mijlocul mitingului. Ce spun simpatizanţii PSD care
au venit la Iaşi: „Mi-o dat pâinică şi îi respect până îmi iasă sufletul. Punct!”

Mii de oameni au venit la Iaşi pentru a susţine partidul pe care îl simpatizează: PSD Adevărul

Reporterii „Adevărul” au discutat cu mai mulţi simpatizanţi PSD care au venit în cursul zilei de joi, 9 mai, la Iaşi, pentru a participa la mitingul organizat de şefii partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă


LIVETEXT DE LA EVENIMENT 

În jur de 15-20.000 de simpatizanţi PSD au venit la Iaşi pentru a participa la mitingul despre care liderii partidului spun că este organizat în cinstea Zilei Europei.

Mai mulţi simpatizanţi PSD au fost huiduiţi sau chiar înjuraţi atunci când au intrat în piaţă, în unii dintre ei aruncându-se cu bancnote de 1 leu de către protestatari. 

Cei veniţi la Iaşi au fost numiţi „slugi” sau „asistaţi social”, intervenţia jandarmilor făcând ca situaţia să nu degenereze.

Reporterii „Adevărul” au discutat cu câţiva simpatizanţi PSD pentru a afla de ce au venit la Iaşi pentru a participa la acest miting.

„Am venit să susţinem PSD-ul. Punct. Cu ei vom muri, că aici, că la Bruxelles. Sunt comunist, în alt cuvânt, că aşa se spune, că e un urmaş al comunismului...Sunt pesedist, mi-o dat pâinică, am făcut o şcoală profesională cu PSD-ul, cu comuniştii şi îi respect până îmi iasă sufletul. Punct!”, a zis un simpatizant PSD (video, jos)

Un alt simpatizant care a venit la miting, Nelu din Bacău, a precizat pentru „Adevărul”: „Am venit la miting să văd ce se întâmplă şi sincer să fiu eu chiar sunt mulţumit de partidul ăsta, cu ceea ce mi-a dat. Ni sunt mulţumit de preşedintele ţării , care are trei viteze: încet, uşurel şi foarte încet.”

Maria, din Piatra Neamt: " Am venit aici cu autobuzul, sa vedem ce se intampla"

Elena, din Piatra Neamt: "Am venit să vedem negru pe alb ce spun ei. Vrem să vedem cum e la un aşa eveniment şi a meritat să venim pentru asta".

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: