Planul diabolic al unui soţ rănit în dragoste. A vrut să-şi îmbolnăvescă iubita şi a otrăvit fântâna publică a satului

Planul diabolic al unui soţ rănit în dragoste. A vrut să-şi
îmbolnăvescă iubita şi a otrăvit fântâna publică a satului

Apa din fântână a fost otrăvită intenţionat FOTO Arhivă

Un bărbat de 54 de ani din comuna Costuleni, judeţul Iaşi, are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzat de infectarea apei. Individul a auncat o substanţă toxică în fântână sperând că, astfel, soţia sa va bea şi se va simţi rău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea de film a ajuns la urechile reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi în data de 7 septembrie, atunci când o femeie din comuna Costuleni a reclamat că un vecin a aruncat o substanţă toxică în fântâna din care se alimentau cu apă câteva familii.

Cercetările ulterioare au confirmat existenţa unui insecticid în acea fântână, bărbatul căpătând astfel calitatea de suspect, însă fără a fi reţinut de anchetatori. 

Fântâna a fost, ulterior, dezinfectată însă, pe 1 noiembrie, aceeaşi femeie a mers din nou la Poliţie şi a reclamat că vecinul să ar fi aruncat din nou substanţe toxice în ea. Potrivit unor surse, nu e clar, la acest moment, dacă bărbatul a aruncat, într-adevăr, şi a doua oară insecticid în fântână.

Sursele din anchetă au mai precizat că individul de 54 de ani ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe fosta sa soţie, care a dat divorţ de el recent. Bărbatul a sperat că femeia va bea apă infectată şi se va îmbolnăvi.

„Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infectarea apei şi continuă cercetărle. În funcţie de rezultatele anchetei se vor dispune măsurile legale”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: