Mingicarul lui Nichita jigneşte Iaşul: „e renumit doar pentru violuri“. Şefii echipei de fotbal i-au aplicat lui Florin Prunea un simbolic avertisment scris

Mingicarul lui Nichita jigneşte Iaşul: „e renumit doar pentru violuri“. Şefii echipei de fotbal i-au aplicat lui Florin Prunea un simbolic avertisment scris

Florin Prunea i-a jignit pe ieşeni declarând că în zona Iaşului nu se întâmplă decât violuri

Conducerea clubului de fotbal CSMS Iaşi a dispus sancţionarea preşedintelului Florin Prunea în urma declaraţiilor defăimătoare pe care acesta le-a făcut la finalul meciului CSMS Iaşi - Dinamo Bucureşti atunci când a declarat că zona Iaşului este recunoscută mai degrabă pentru violuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă remis de CSMS Iaşi, Prunea a primit un avertisment scris în urma declaraţiei conform căreia "în afară de violuri, prin zona asta nu prea se mai întâmplă nimic". Este a doua sancţiune de acest gen pe care preşedintele CSMS o primeşte în urma unor declaraţii deplasate pe care le face la finalul unui meci.

"Ieşenii trebuie să înţeleagă că tot ce se întîmplă la echipa asta e pentru ei şi trebuie să fie mîndri de asta. În afară de violuri, prin zona asta nu se mai întîmplă nimic!", a spus Prunea la finalul acelui meci.

Ulterior distribuirii în mediul virtual a declaraţiei lui Prunea, conducerea CSMS a decis aplicarea unei sancţiuni simbolice lui Florin Prunea, acesta primind un avertisment scris.

"În condiţiile în care publicul ieşean prezent la meci şi-a încurajat permanent echipa favorită, evoluţia bună a acesteia din ultima perioadă datorându-se şi susţinerii ieşenilor, Comitetul Director consideră că declaraţiile domnului Prunea constituie o jignire la adresa ieşenilor şi a instituţiilor Iaşului. Din această cauză, Comitetul Director s-a autosesizat şi a luat decizia sancţionării Preşedintelului Executiv, domnul Florin Prunea, cu avertisment scris, cu atât mai mult cu cât domnul Prunea este la a doua ieşire în presă care aduce prejudicii imaginii clubului şi implicit a Iaşului", se precizează într-un comunicat la CSMS Iaşi.

În document se mai arată că în cazul în care Prunea va recidiva, acesta ar putea fi sancţionat mai sever.

Potrivit ProSport, Florin Prunea ar fi cel mai bine plătit preşedinte de club din România, el încasând luna 6.000 de euro şi beneficiind şi de alte facilităţi. Prunea se află la Iaşi de patru ani, el fiind susţinut în funcţie de primarul-suspendat al Iaşului, Gheorghe Nichita.
 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: