Fata din Iaşi dată în urmărire generală, găsită la 400 de kilometri de casă. Unde se afla Alecsandra Ioviţă

Fata din Iaşi dată în urmărire generală, găsită la 400 de kilometri de casă. Unde se afla Alecsandra Ioviţă

Alecsandra Ioviţă a fost găsită la 400 de kilometri de casă

Minora de 15 ani din judeţul Iaşi, dată dispărută de familia sa după ce nu a mai răspuns la telefon părinţilor, a fost găsită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alecsandra Ioviţă a fost data în urmărire pe 29 iulie 2019, după ce a plecat de acasă şi nu a mai dat niciun semn părinţilor. Aceştia au apelat la poliţişti, care timp de trei zile au încercat să o găsească pe minoră.

Forţe de ordine din Iaşi au fost implicate în căutarea Alecsandrei, mediatizarea cazului ducând, în cele din urmă, la identificarea ei. 

Astfel, copila a fost descoperită în noaptea de 31 iulie spre 1 august, în comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, la mai bine de 400 de kilometri de casă.

Ea se afla la familia unui prieten şi, în prezenţa autorităţilor, a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni. „Aceasta a fost internată într-un centru de primire minori, urmând a fi încredinţată părinţilor săi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi.

Părinţii fetei au declarat presei, cânf fata încă era căutată, că aceasta ar fi început să se comporte diferit în ultima perioadă, dialogul cu ea fiind mai dificil decât înainte.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: