Lecţia de spirit civic dată de un bărbat din Paşcani. A predat Poliţiei câteva mii de lei găsiţi pe stradă

Lecţia de spirit civic dată de un bărbat din Paşcani. A predat Poliţiei câteva mii de lei găsiţi pe stradă

FOTO Arhiva Adevărul

Un ieşean cu spirit civic a găsit o sumă importantă de bani şi s-a dus direct la Poliţie. Bărbatul a declarat că a găsit banii pe o stradă din municipiul Paşcani, Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un ieşean a predat Poliţiei suma de 3.650 de lei, bani pe care a declarat că i-a găsit pe o stradă din municipiul Paşcani, Iaşi. 
 
Bărbatul spune că nu s-a gândit nici măcar o secundă să folosească banii în scopuri personale. A mers direct la sediul Poliţiei Municipiului Paşcani. 
 
„În seara de 15 mai, la sediul Poliţiei Municipiului Paşcani s-a prezentat un bărbat de 44 de ani, care a predat poliţiştilor 3.650 de lei, pe care a declarat că i-a găsit pe o stradă din municipiul Paşcani”, se arată într-un comunicat de presă. 
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că banii aparţin unei femei de 43 de ani.
 
Luni, 17 mai, femeia s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Paşcani şi a reclamat faptul că a pierdut 3.650 de lei. 
 
Poliţiştii i-au restituit banii femeii de 43 de ani.
 
„Îl felicităm pe bărbat pentru gestul său şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţI”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei din Paşcani. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările