Incident la Aeroportul Iaşi: 174 de pasageri care veneau de la Bologna au rămas fără bagajele de cală VIDEO

Incident la Aeroportul Iaşi: 174 de pasageri care veneau de la Bologna au rămas fără bagajele de cală VIDEO

FOTO: Jurnal de emigrant

Incidentul s-a produs imediat după miezul nopţii, când cei 174 de pasageri veniţi de la Bologna au aterizat pe Aeroportul Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incident în premieră la Aeroportul Iaşi. 174 de pasageri care veneau de la Bologna la Iaşi au rămas fără bagajele de cală, după ce aceastea ar fi fost încurcate cu bagajele unor pasageri ai zborului către Chişinău. 

Aeronava a aterizat la Iaşi imediat după miezul nopţii, iar pasagerii şi-au dat seama că bagajele care se învârteau pe bandă nu sunt ale lor, după ce au observat că nimeni nu merge să le ridice. 

”Ne-am dat seama că nu sunt bagajele noastre când am văzut că aceleaşi valize se învârt de 3-4 ori pe bandă şi nimeni nu le ia. Am chemat pe cineva de la aeroport să ne ajute, să ne ofere măcar nişte informaţii. Nu a venit nimeni, nimeni nu ne-a spus nimic. A venit doar un paznic şi cei de la Poliţia de Frontieră, care ne-au spus să eliberăm zona!”, a declarat una dintre pasagere. 

Se pare că aceasta este pentru prima dată când pe Aeroportul Iaşi se întâmplă un astfel de incident. 

„Confirmăm informaţia. Compania aeriană care a operat cursa Bologna-Iaşi în data de 4.08.2021 se va asigura că toţi pasagerii care au ajuns pe Aeroportul din Iaşi (ora aterizării - 00:25) îşi vor putea recupera bagajele în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Iaşi. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum au ajuns zeci de tone de peşte toxic şi stricat în farfuriile românilor. „Îl spălau cu oţet şi-l vindeau ca proaspăt”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările