Hazardul îl poate ţine două decenii la puşcărie pe fiul lui Costel Corduneanu. Cum a fost prins acesta cu heroină

Hazardul îl poate ţine două decenii la puşcărie
pe fiul lui Costel Corduneanu. Cum a fost prins acesta cu heroină

Alex Corduneanu a fost arestat

Fiul şefului clanului Corduneanu, Costel, a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind încătuşat după ce a stat câteva zile la Institutul de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi. Alex a fost internat acolo la finele săptămânii trecute deoarece ar fi fost găsit cu o cantitate însemnată de heroina asupra sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alex Corduneanu a căzut în plasa anchetatorilor dintr-o simplă coincidenţă. La finele săptămânii trecute, acesta venea spre Iaşi cu un Seat de culoare roşie. Ghinionul său a fost că poliţiştii din judeţul Vaslui căutau chiar o maşină de acest fel, în care avea bănuieli că se afla autorii unui jaf.

Când l-au legitimat pe Alex Corduneanu, poliţiştii şi-au dat seama că acest ar putea fi sub influenţa substanţelor interzise. 

În continuare, au verificat maşina în care se afla Corduneau şi au descoperit asupra sa peste 35 de grame de heroină. Fiul liderului interlop nu a dorit să colaboreze cu autorităţile şi, până să fie arestat, a fost instituţionalizat la „Socola“.

Reprezentanţii DIICOT au refuzat ieri să ofere orice fel de informaţii despre acest caz, la fel ca şi avocatul din oficiu care l-a reprezentat, sâmbătă, în instanţă, pe Alex Corduneanu.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de închisoare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: