Gestul sfâşietor al iubitului studentei care a murit într-un accident. „Oare dacă aş adăuga viaţa mea pe deasupra...“

Gestul sfâşietor al iubitului studentei care a murit într-un accident. „Oare dacă aş adăuga viaţa mea pe deasupra...“

Imagine suprinsă la locul accidentului în urma căruia Cătălina şi-a pierdut viaţa FOTO Ziarul de Iaşi

Un mesaj semnat de iubitul studentei de 21 de ani care a murit în accidentul rutier de acum două zile a fost lăsat în locul în care a avut tragedia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul a improvizat o căsuţă din lemn de mici dimensiuni în interiorul căreia a lăsat bileţelul cu mesajul sfâşietor. Acesta poate fi citit în locul în care, acum două zile, a avut loc accidentul în urma căruia Cătălina Bontă.

„Numai ploaia a rămas să îmi îngâne lacrimile. În fiecare clipă îmi spun că am să te visez doar o clipă şi trec aşa ore şi zile...Oare cât preţuieşte tristeţea care a putut zdrobi o inimă? Oare aş putea să cer măcar o singură clipă cu tine? Oare dacă aş adăuga viaţa mea pe deasupra aş primi...Cu toată dragostea, Andrei”, e mesajul scris de iubitul fetei.

Cătălina a murit marţi, 5 decembrie, după ce maşina condusă de verişoara sa a intrat pe contrasens şi a fost lovită în plin de un Voskswagen Passat. Tânăra se afla pe bancheta din dreapta şi se deplasa din Vânători spre Iaşi.

Medicii care i-au acordat primele îngrijiri fetei s-au văzut nevoiţi să-i declare decesul.„Tânăra a fost găsită de colegii mei în stop cardio-respirator. S-au iniţiat ma­nevrele de resuscitare, dar în zadar. Cealaltă pasageră a fost transportată în UPU de la Spitalul «Sfântul Spiridon» cu o formă incipientă de şoc hemoragic, respectiv cu o leziune la rinichiul stâng. Pacienta policontuzionată după accident rutier a fost internată pentru supraveghere în secţia clinică ATI“, a declarat. Ovidiu Popa, medic specialist în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe din Iaşi. 


Ea era studentă a Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a arătat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi. 

Citeşte şi: 

Reţeta unei tragedii rutiere. Şofer de BMW la 20 de ani, vitezoman în localitate şi cu live-uri pe Facebook, la volan: „Hihi, se duce drăcia, nu glumă!”

Gestul golănesc al unui şofer de BMW, dojenit în trafic: „Aşa sunteţi voi, care aţi venit din Italia”. Un bărbat a murit Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: