Ciomăgeală-n primărie, din cauza unui act. Primarul, viceprimarul şi secretarul, bătuţi măr de un petent supărat

Ciomăgeală-n primărie, din cauza unui act. Primarul, viceprimarul şi secretarul, bătuţi măr de un petent supărat

Scenele violente au fost surprinse pe camerele de supraveghere FOTO NewsPascani

Un ieşean a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare cu suspendare după ce, supărat că nu primeşte o adeverinţă, a bătut primarul, viceprimarul şi secretarul din comună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Croitoru, din comuna Mirosloveşti, a fost obligat de judecători să achite şi daune totale de 21.000 de lei celor trei victime ale sale, decizia fiind definitivă.  

Potrivit motivării, fapta lui Croitoru a avut loc în data de 30 iunie 2015, atunci când ieşeanul s-a de­plasat la sediul primăriei din Mi­rosloveşti, unde ştia că trebuie să aibă loc o şedinţă de Consiliu Local. Primul lovit a fost secretarul Dănuţ Ciobanu, care a primit mai mulţi pumni în zona capului.

Alertat de zgomote, primarul Ionuţ Gospodaru a ieşit din birou şi a fost luat şi el la bătaie de Croitoru. La final, agresorul a intrat şi în biroul viceprimarului, lovindu-l şi pe acesta în zona feţei. Audiat de judecători, Croitoru a precizat că ne­mulţumirile sale legate de activitatea funcţionarilor din primărie erau mai vechi.

Ieşeanul a depus o plângere penală în 2013 cu privire la modul în care s-a efectuat constatarea pagubelor agricole aferente anului 2009 şi s-a plâns că a pierdut bani din cauza reprezentanţilor primăriei. „De asemenea a solicitat funcţionarilor Primăriei comunei Mirosloveşti să îi acorde o adeverinţă necesară acordării subvenţiei APIA, solicitare la care acesta nu a primit niciun răspuns, motiv pentru care nu a putut primi în anul 2013 subvenţie. De asemenea, în anul 2014, inculpa­tul a mai depus o cerere pentru eli­berarea adeverinţei necesare pentru acordarea subvenţiei APIA, la care de asemenea nu a primit răspuns de la funcţionarii primăriei“, se mai arată în motivare.

Vasile Croitoru a fost obligat la muncă în folosul comunităţii pe care să o presteze în cadrul Consiliului Local Mirosloveşti. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: