Accident teribil la Raliul Iaşului. Maşina pilotului Adrian Răspopa a avut o ieşire violentă în decor UPDATE

Accident teribil la Raliul Iaşului. Maşina pilotului Adrian Răspopa a avut o ieşire violentă în decor UPDATE

FOTO Facebook/Federatia Romana de Automobilism Sportiv

Proba a doua din cadrul ediţiei din acest an a Raliului Iaşului a fost oprită. Potrivit ultimelor informaţii, pilotul Adrian Răspopa este în comă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update 16:30:  Pilotul Adrian Răspopa a murit în sala de operaţie. El a fost resuscitat timp de două ore. „S-a intervenit chirurgical şi s-a făcut tot ce e medical şi omeneşte posibil”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU SMURD Iaşi. 

Update 14.04: Pilotul Adrian Răspopa este în comă.

„Pilotul se află în stare critică, în şoc hipovolemic şi comă postresuscitare, este intuibat, ventilat mecanic. Se fac investigaţii în ceea ce priveşte resuscitării şi intrării în operaţie. Sunt leziuni severe la nivelul bazinului şi a abdomenului şi cranio-cerebral. Se fac eforturi susţinute pentru menţinerea în viaţă”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD.

Ştire iniţială

Sâmbătă, 4 septembrie, s-a produs un accident teribil la Raliul Iaşului, în localitatea ieşeană Hadâmbu. 

„Pe locul 2 la general după PS1 la Raliul Iaşului, echipajul Adrian Răspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5) a avut o ieşire violentă în decor pe PS2 Hadâmbu. Echipajele SMURD au intervenit rapid pentru a-i prelua pe cei doi. Proba specială e întreruptă”, au transmis reprezentanţii Federatiei Române de Automobilism Sportiv.
 
La faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD. 
 
Adrian Răspopa a avut nevoie de intervenţia medicilor, a fost stabilizat şi  transportat de urgenţă la spital. Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de investigaţii suplimentare.
 
„Adrian Răspopa este deja la spital, unde se intervine în cadrul UPU. Echipajul medical a intervenit rapid atât la locul accidentului, cât şi la unitatea medicală”, a mai transmis Federatiei Română de Automobilism Sportiv.
 
 
Ştire în curs de actualizare
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările